eerstehulpbijwerk.nl

De leukste consultancy vacatures

ECM consultant

Ben jij op zoek naar een baan als consultant? Lees dan deze blog! Wij hebben namelijk een paar interessante consultancy vacatures gevonden. Of weet je nog niet precies in welke functie je zou willen werken? Gebruik de informatie in deze blogpost dan ter inspiratie en leer meer over alle mogelijkheden op het gebied van consultancy.

ECM consultant

Is technologie helemaal jouw ding? Dan is een baan als ECM consultant wellicht iets voor jou. De afkorting ECM staat voor Enterprise Content Management. ECM beheert alle vormen van informatie die ongestructureerd zijn. Deze types data kunnen bijvoorbeeld niet goed verwerkt worden in reguliere databases. Als ECM consultant adviseer en help je bedrijven om deze vormen van content te managen. Met behulp van diverse tools en programma’s kunnen bedrijven de levenscyclus van ongestructureerde data onderhouden. Zo verloopt het creëren van content, maar ook het archiveren en uiteindelijk vernietigen van de content zo soepel als mogelijk. Jij weet of leert alles over de tools die hierbij helpen en geeft advies.

Eén van de belangrijke doelstellingen binnen deze functie is het terugdringen van de enorme papierstromen binnen bedrijven. Door het slim toepassen van technologie kun je processen versnellen en efficiënter maken. Verder is ECM erg belangrijk om te voorkomen dat data kwijtraakt en er zo onnodig tijd moet worden besteed aan het her-creëeren van informatie.

Mendix consultant

In de functie van Mendix consultant ben of word jij een echte expert op het gebied van deze tool. Je leert Mendix van binnen en buiten kennen. Deze tool kent voor jou geen geheimen. Als consultant ondersteun jij je klanten dan ook in het implementeren en gebruiken van Mendix. Echter, je geeft ook advies over de bedrijfsprocessen van de klant in het algemeen. Natuurlijk kijk je er dan ook altijd naar hoe Mendix deze processen makkelijker kan maken.

De vacatures

Lijken deze functies jou iets? Er staan altijd interessante Mendix vacatures en vacatures voor ECM consultants open. In deze functies kun jij je consultancy skills beoefenen en verder ontwikkelen. Wat de werkgebieden van de ECM- en Mendix vacatures namelijk zo interessant maakt is dat je altijd bij een technologisch georiënteerd bedrijf aan de slag gaat. Je collega’s zijn dan ook niet uitsluitend andere consultants. Zowel een ECM consultant als een Mendix consultant werkt namelijk altijd binnen een modern en divers team. Je zult bijvoorbeeld nauw samen werken met IT’ers, adviseurs en architecten.

Als consultant in deze industrie ben je altijd op de toekomst gericht. Je zult daarom ook constant deelnemen aan trainingen en andere kennisdelingen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en word je uitgedaagd om het beste advies aan je klanten te geven.

Mobiele versie afsluiten